Η εταιρεία μας επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Eaton SAS στην Annemasse (Γαλλία) για εκπαίδευση.
Συμμετείχαμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους ταχυσυνδέσμους που παράγει η Eaton (πρώην Hansen/Gromelle) και αποκτήσαμε χρήσιμες γνώσεις και επαφές σχετικά με αυτή τη σειρά προϊόντων.
Η εκπαίδευση επικεντρώθηκε σε εφαρμογές, τεχνικά αλλά και εμπορικά θέματα, ενώ καλύφθηκε ολόκληρο το εύρος των ταχυσυνδέσμων για υδραυλικά συστήματα, συστήματα ψύξης, συστήματα αέρος, νερού και μεταφοράς τροφίμων/ποτών και χημικών. Επιπλέον έγινε αναφορά σε ειδικές εφαρμογές για ιατρικά συστήματα.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και την αντοχή σε δύσκολες συνθήκες ενώ τονίσθηκε η αντοχή στην οξείδωση η οποία χρησιμεύει ιδιαίτερα σε εφαρμογές στη ναυτιλία και τον κλάδο τροφίμων, ποτών και χημικών.
Η παραγωγή γίνεται με τις πλέον τεχνολογικά εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους και όλα τα προϊόντα περνάνε απο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους πριν τη διανομή τους. Η επέκταση του εύρους των προϊόντων μας καθιστά την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας ιδιαίτερα σημαντική στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον και σε αυτό το πλαίσιο έχουμε στόχο να λαμβάνουμε μέρος σε όλες τις εκπαιδευτικές δράσεις και σεμινάρια των οίκων που αντιπροσωπεύουμε.