Βιομηχανική Τεχνολογία Α.Ε.

Τεχνογνωσία &
Εξυπηρέτηση

Υδραυλικά συστήματα υψηλής πιέσεως για εφαρμογές στη βιομηχανία, τη ναυτιλία και τα δομικά μηχανήματα, οχήματα.

Από το 1970 έχουμε σχεδιάσει, κατασκευάσει και εγκαταστήσει εκατοντάδες υδραυλικά συστήματα με επιτυχία.

Από τον πρώτο καιρό της λειτουργίας της η Βιομηχανική Τεχνολογία παρέχει υπηρεσίες και προιόντα στην ελληνική βιομηχανία, τη ναυτιλία και τα αυτοκινούμενα / χωματουργικά μηχανήματα.

Η οποιαδήποτε πίεση που τυχόν μπορεί να ασκηθεί στην επιφάνεια ενός υγρού μεταδίδεται ομοιόμορφα εντός αυτού, προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όλο το βάθος του

Επισκευή υδραυλικών αντλιών & εξαρτημάτων

Γενικά κάθε υδραυλικό σύστημα πρέπει να ελέγχεται περιοδικά και προληπτικά για την αποφυγή επαναλαμβανόμενων βλαβών που πολλές φορές είναι και μη αναστρέψιμες.

Σχεδίαση
υδραυλικών μονάδων

Σχεδιάζουμε τις υδραυλικές μονάδες σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την εφαρμογή του κάθε πελάτη. Μελέτη εγκατάστασης και συνεχής τεχνική υποστήριξη απο τα πρώτα στάδια.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια – τεχνολογία υδραυλικών συστημάτων

Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια στην τεχνολογία των υδραυλικών συστημάτων και τα παρουσιάζουμε στο εργοστάσιο ή στα γραφεία σας.

Προϊόντα

Vickers | Eaton | Kawasaki | Nachi | Yuken | Hydroleduc | Staffa
Η αποθήκη μας διαθέτει απόθεμα ανταλλακτικών από χιλιάδες άρθρα για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, ενώ το προσωπικό μας κατέχει πείρα άνω των 30 ετών στα υδραυλικά συστήματα ελαίου σε πλήθος εφαρμογών.
Χρόνια λειτουργίας
0 +
Αποκλειστικές αντιπροσωπείες
0 +
Υδραυλικά συστήματα
0 +

Κάντε εγγραφή στο
Newsletter μας

ενημερωθείτε πρώτοι για νέα προϊόντα, τεχνολογίες και νέα της αγοράς!

Τελευταία Νέα

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!Επισκεφθείτε το εδώ:https://itsa.gr/el/shop/Τα είδη που διατίθενται διαδικτυακά είναι από περισσευούμενο απόθεμα σε πολύ χαμηλές τιμές ευκαιρίας, οι οποίες δεν ισχύουν για αγορές με τους παραδοσιακούς τρόπους.Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε, επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!

Εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Επισκεφθείτε το εδώ:

itsa.gr/el/shop/

Τα είδη που διατίθενται διαδικτυακά είναι από περισσευούμενο απόθεμα σε πολύ χαμηλές τιμές ευκαιρίας, οι οποίες δεν ισχύουν για αγορές με τους παραδοσιακούς τρόπους.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε, επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!
... See MoreSee Less

3 days ago
Εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής NACHI τύπου PVS-1B-16N3-12.Παροχή 16 κ.εκ. / περιστροφή και μέγιστη πίεση 255bar.Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της σειράς PVS επιτρέπει την εξοικονόμιση ενέργειας μέσω της δραστικής μείωσης απωλειών στην ισχύ κατά τη λειτουργία, με αποτέλεσμα σημαντική μείωση στο κόστος λειτουργίας.Η σειρά PVS υπάρχει ετοιμοπαράδοτη από την εταιρεία μας.Για ζητήσεις: info@itsa.gr
Για πληροφορίες: www.itsa.gr#Nachi #Nachihydraulics #Nachifujikoshi #pistonpump #pvs #variablepump #hydraulicpump #hydraulic #hydraulics #hydraulicsystems #industrialhydraulics #marinehydraulics

Εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής NACHI τύπου PVS-1B-16N3-12.

Παροχή 16 κ.εκ. / περιστροφή και μέγιστη πίεση 255bar.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της σειράς PVS επιτρέπει την εξοικονόμιση ενέργειας μέσω της δραστικής μείωσης απωλειών στην ισχύ κατά τη λειτουργία, με αποτέλεσμα σημαντική μείωση στο κόστος λειτουργίας.

Η σειρά PVS υπάρχει ετοιμοπαράδοτη από την εταιρεία μας.

Για ζητήσεις: info@itsa.gr
Για πληροφορίες: www.itsa.gr

#nachi #nachihydraulics #nachifujikoshi #pistonpump #PVS #variablepump #hydraulicpump #hydraulic #hydraulics #hydraulicsystems #industrialhydraulics #MarineHydraulics
... See MoreSee Less

7 days ago
Καλάθι αγορών
Scroll to Top